Aldespy-Publicacions

Aldespy-Publicacions

dimarts, 17 de novembre del 2015

PRESENTACIÓ DE LA GUIA DE VINS DE CATALUNYA 2016


Festa per a la presentació de la Guia de Vins de Catalunya 2016.



La presentació tindrà lloc aquest proper dilluns 23 de novembre al Restaurant de l’Estació de França (Marquès de l’Argentera s/n, Barcelona) a partir de les 11.30h en la que el públic assistent podrà gaudir de la Gala de Premis de d’aquesta nova edició: Millor Vi Blanc, Millor Vi Rosat, Millor Dolç, Millor Vi Negre i Millor Vi Escumós.

A continuació s’entregaran els premis honorífics en les categories de Disseny, Trajectòria, Territori i Futur. Finalment es farà entrega del premi al Millor Vi Català 2016.



El showroom s’allargarà durant tot el dia (fins les 20h) i es podran tastar els vins, caves i escumosos que han obtingut una puntuació superior a 9,50 punts en aquesta edició.
Amb la representació de 98 cellers de totes les DO’s catalanes amb els que poder aprofundir en els més de 240 vins qualificats amb aquesta tan alta puntuació.

Un oportunitat única, un punt de trobada entre els cellers que elaboren els millors vins de Catalunya i els professionals del món del vi, elaboradors, restauradors, sommeliers i prescriptors.


Es l’única guia dels millors vins de Catalunya de 2016 a partir d’un exhaustiu tast a cegues.


Jordi Alcover i Silvia Naranjo defensen un model de tast a cegues transparent, rigorós i equitatiu, que puntua tots els factors que intervenen en la qualitat d’un vi. D’aquesta premissa neix la guia de vins de Catalunya, un llibre de renovació anual amb tots els elements que l’ha convertit en la guia de referència des de la seva primera edició de 2010, adreçada a tota mena de públic. Gràcies al seu disseny clar, didàctic i elegant, és un llibre de fàcil interpretació dels vins –ordenats segons puntuació–, i inclou una llista del “Top 110”, una secció de troballes i estadístiques sobre l’evolució de cada DO.  

de JORDI ALCOVER i SILVIA NARANJO



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada