Aldespy-Publicacions

Aldespy-Publicacions

diumenge, 22 de novembre del 2015

BARS I BOTIGUES DE VINS DE BARCELONA (1)



Els Sortidors del Parlament


Els Sortidors del Parlament és el nou paradís per als que gaudeixen d’un bon pica-pica. Entre bótes de vi i mobiliari distret, la gent s’asseu a beure copes d’una bona selecció de vins catalans, de la Catalunya del Nord i internacionals a bons preus.
Parlament, 53
Eixample Esquerre
Barcelona 


Casa Mariol Wine Bar


Al local de la bodega Casa Mariol, el Casa Mariol Wine Bar, podreu trobar-hi el Suau, la versió actualitzada d'una beguda, mescla de gasosa i cafè. També podreu provar vins de l'Ebre a granel, tot en un ambient cool i jove.
Rosselló, 442
Eixample Dret
Barcelona 

Disset 17 Graus


El Disset 17 graus és un bar rústic i elegant on predomina la fusta, per asseure's durant hores i arreglar el món. La carta de vins presenta més 60 referències de vi del país i de països com França, Itàlia, Alemanya o Portugal. La proposta està pensada per a aquells que ens agrada beure vi i gaudir-ne però sense convertir-nos en catedràtics. Les neveres plenes d'ampolles són per tot arreu. Blancs, rosats, negres i escumosos, podem tastar gairebé totes les varietats. I és un dels pocs llocs de Barcelona, on, encara que sembli estrany, hi podrem tastar copes de xampany.
Antic de Sant Joan, 3
Born-Ribera
Barcelona
 

L'Ànima del Vi


Ens porten una ampolla de sauvignon blanc de Frantz Saumon. No som experts en la matèria i ens hem deixat aconsellar. Flipem amb el vi i aixequem la vista amb un somriure als llavis. A la paret descansa el catàleg d’ampolles més honest i saludable del Born. A l’Ànima del Vi només treballen amb vins naturals, sense additius, vins que han evitat ingerències químiques i manipulacions humanes per arribar a taula gairebé incorruptes. Es nota. El blanc s’evapora com aigua al desert.
Viagatans, 8
Barcelona 

Cata 1.81


Un lloc ideal per a tot tipus de consumidors, tant per als neòfits com per als més sibarites. Els platets, de cuina del mercat, acompanyen els vins sense eclipsar-los.
València, 181
Eixample
Barcelona 


El Petit Celler


El Petit Celler és un establiment prop de la plaça de Francesc Macià, aquest Scalextric de cotxes estressats entre oficines bessones. En aquest celler de prestatgeries blanques i interminables, trobarem una varietat increïble de referències: vi, cava, champagne, destil·lats ... milers d'ampolles. I sobre tot són punt de referència en el servei de vi a copes: a més de botiga i sala de tasts, disposen de zona d'WineBar i cafeteria oberta durant tot el dia.Cada quinze dies s'ofereix una nova selecció de deu vins a copes escollida pel sommelier Antonio Lopo, en la qual estan representats tots els estils del món: negres, blancs, rosats, dolços, escumosos, fortificats, naturals ...
Beethoven, 8
Sant Gervasi
Barcelona 

Casa Lucio


És un punt de referència per als grans sibarites de la ciutat. Bons productes a la vista, que conviden a degustar-los. Excel·lents plats de cullera i una carta cantada pel seu propietari amb autèntiques joies de la bona cuina. Imprescindible reservar amb temps. Bona exposició de vins que poden adquirir-se, així com conserves locals i estrangeres.
Viladomat, 59
Sant Antoni
Barcelona 

Can Cisa / Bar Brutal


En l'ombrívola i agraïda frescor de Can Cisa, es pot apreciar la primorosa remodelació que han fet d'una taverna de barri. La reverència per la religió del barril i el doll i la pressió veïnal han portat als bessons Colombo, propietaris del restaurant Xemei, a combinar una botiga de vins a l'entrada amb el manteniment d'una barra de vins a granel i bótes. Davant hi ha unes 300 referències de vins, tots ecològics o biodinàmics d'arreu del món, sense cap química o additiu, i a preus ni cars ni barats, en una franja molt interessant. Una taverna d'estil antic que ven vermut a doll.
Princesa 14
Barcelona


Vila Viniteca


En ple Born trobareu aquesta botiga repleta de propostes nacionals i internacionals i una de les distribuïdores més importants d'Europa. També tenen un espai gastronòmic.
Agullers, 7
Sant Pere, la Ribera i el Born
Barcelona 


Bar Nostàlgic


Situat a la zona de moda del mercat de Sant Antoni, a Viladomat entre Manso i Parlament, aquest lloc no comparteix l’estètica nòrdica de la majoria de locals nous de la zona. Ofereixen una bona selecció de vins, sobretot catalans. Tiren bé les canyes i tenen les espatlles cobertes per una generosa llista de ginebres, whiskies de malta i rom especials. Gintònics, spritzs... Preparen de tot. I també una boca colla de tapes per aquells que tenen el morro fi.

Viladomat, 38
Sant Antoni
Barcelona   



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada