Aldespy-Publicacions

Aldespy-Publicacions

divendres, 24 de maig del 2013

ESPANTAOCELLS de Celler MONT MARÇAL

Espantaocells, els nous i originals vins de Mont Marçal





Destaquen per la seva imatge “retro” i artesanal, en ampolla de vidre transparent amb tap de porcellana, reutilitzable a la llar
Procedents de vells ceps situats a la zona de Font-Rubí del Penedès, els vins Espantaocells són la darrera novetat presentada per cellers Mont Marçal.Tant el blanc com el negre destaquen per la seva imatge “retro” i artesanal, en ampolla de vidre transparent amb tap de porcellana, reutilitzable a la llar i sorprenent a qualsevol tipus de trobada o reunió, ja que ofereix l’opció de transportar fàcilment l’ampolla en el cas de que el vi no s’hagi acabat. Inclou a més una original targeta amb un escrit on es pot anotar amb qui, quan i per quin motiu s’ha compartit el vi. 

L’Espantaocells Blanc és un monovarietal de xarel·lo amb aromes de flors blanques, cítrics i records de mel, mentre que el negre és un semi-criança elaborat amb les varietats ull de llebre i syrah, amb tocs de fruits vermells i flors com la violeta. Es presenten en una edició limitada de 4.000 ampolles d’un litre i només es poden trobar en establiments especialitzats, a un PVP aproximat de 12 euros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada