Aldespy-Publicacions

Aldespy-Publicacions

diumenge, 19 de maig del 2013

FIRA VINUM NATURE 2013


Un miler de persones visiten la Fira Vinum Nature Barcelona

La organització ja treballa en l'edició 2014, amb ganes de millorar-la i proposant nous projectes per garantir un major consum dels vins de proximitat i ecològics al nostre país

Prop de 1.100 professionals es van donar cita el passat dilluns 13 de maig, a la primera edició de la Fira Vinum Nature Barcelona 2013, organitzada per Ecomundis editorial (editora de les guies Vinum Nature). 

L’innovador espai de la Cúpula de les Arenas de Barcelona va acollir aquest esdeveniment, que ha tancat la seva primera edició amb una valoració molt positiva, tant pel volum de cellers participants com per la quantitat d'assistents professionals. 

Aquests van poder conèixer i tastar més de 250 referències de vins ecològics de mans dels 52 cellers i 61 expositors presents a la mostra. Alguns d'ells van presentar les seves novetats en vinificacions naturals i els vins elaborats amb criteris i pràctiques biodinàmiques.

Figures com Meritxell Falgueras (sommelier i periodista), Xavier Ayala (President de l’Associació Catalana de Sommeliers), Sergi Figueras (Campió d’Espanya de Sommeliers), els viticultors i enòlegs Jaume Gramona, Joan Rubió, Raül Bobet, Josep Maria Albet, Jaume Vallès, Josep Mitjans, Eudald Massana i Josep Queralt, el periodista Jose Luis Gallego o l’enòfil i expert en vins naturals Benoît Valée, van passar per l'escenari ubicat a la mateixa cúpula i per la Sala Nature en diferents col·loquis, tastos i presentacions.

La periodista Elisabet Carnicé va conduir els actes de la tarda on també es va poder gaudir en clau vínica, de l'humor de Xuriguera i Feixedas, del teatre, amb l’actor i director Jordi Oriol i dels fantàstics show-cookings dels cuiners Pep Nogué i Isma Prados. 

A la cloenda, el grup català la Porta dels Somnis va protagonitzar un emotiu concert en acústic que va tancar la Fira VN.bcn 2013. Després, el director-gerent d'Ecomundis Pablo Chamorro i el director executiu de la fira Xavi Nolla, van lliurar el xec benèfic de 700 € associat a la venda d'entrades i destinat a l'Associació AECC, Catalunya contra el Càncer.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada