Guanyadors per categories
1. Millor vi negre amb criança en
barrica: Mans de
Samsó 2009,
Vinyes d’en Gabriel, DO MONTSANT. Carinyena negra de cent anys. Punts 9,78.
2. Millor
espumós Brut Nature: Argila
Xarel·lo BNGR 2007, Mas Bertran Viticultors, DO CAVA. Xarel·lo de Vinyes Velles.
Punts 9,73.
3. Millor
blanc amb criança en barrica: El Quintà
2010,
Celler Bàrbara Forés. DO TERRA ALTA. Garnatxa Blanca de vinyes velles. Punts
9,72.
4. Millor vi
dolç:
Masia Pairal Can Carreras Garnatxa, Celler Martí Fabra, DO EMPORDÀ. Garnatxa
blanca i garnatxa roja. Punts 9,68.
5. Millor espumós Brut Nature amb
criança en barrica: Recaredo
Brut Nature Gran Reserva 2007, Recaredo. DO CAVA. Xarel·lo, macabeu i parellada, criança de 36
mesos amb tap de suro, desgorjat a mà. Punts 9,65.
6. Millor
espumós Brut: Gramona
Celler Batlle Brut Gran Reserva 2001, Cavas Gramona. DO CAVA. Xarel·lo i macabeu, 108 mesos de criança
amb tap de suro. Punts 9,61.
7. Millor vi blanc sense criança: Akyles
Macabeu 2010, Bodega Puig Priorat. DOQ PRIORAT. Macabeu
amb criança amb mares. Punts 9,57.
8. Millor espumós rosat: Freixenet Trepat Rosat Pàl·lid Brut 2009, Freixenet. DO CAVA. Trepat de Pira. Punts 9,57.
9. Millor espumós Brut amb criança en barrica: Mestres Mas Via Brut Criança Barrica 2000, Heretat Mestres. Macabeu, xarel•lo i
parellada, amb el vi base fermentat i criat sis mesos en barrica de castanyer,
criança de 132 mesos amb tap de suro. Punts 9,56.
10. Millor vi negre sense criança
en barrica: Ex aequo, -Un be
negre amb potes rosses 2010, 10 Sentits. Vi sense DO. –Garnatxa blanca de Terra Alta (Bot) i
garnatxa negra de l’Empordà (Garriguella). 9,45 punts, -Ònix Clàssic Negre 2010, Vinícola del Priorat.
DOQ PRIORAT. Garnatxa negra i samsó. Punts 9,45.
11. Millor vi rosat: L’Heravi rosat 2010, Vinyes d’en Gabriel. DO
MONTSANT. Garnatxa negra i syrah. Punts 9,45.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada