Aldespy-Publicacions

Aldespy-Publicacions

divendres, 16 de desembre del 2011

GUIA DE VINS DE CATALUNYA 2012






Guanyadors per categories

   1. Millor vi negre amb criança en barrica: Mans de Samsó 2009, Vinyes d’en Gabriel, DO MONTSANT. Carinyena negra de cent anys. Punts 9,78.
   2. Millor espumós Brut Nature: Argila Xarel·lo BNGR 2007, Mas Bertran Viticultors, DO CAVA. Xarel·lo de Vinyes Velles. Punts 9,73.
   3. Millor blanc amb criança en barrica: El Quintà 2010, Celler Bàrbara Forés. DO TERRA ALTA. Garnatxa Blanca de vinyes velles. Punts 9,72.
   4. Millor vi dolç: Masia Pairal Can Carreras Garnatxa, Celler Martí Fabra, DO EMPORDÀ. Garnatxa blanca i garnatxa roja. Punts 9,68.
   5. Millor espumós Brut Nature amb criança en barrica: Recaredo Brut Nature Gran Reserva 2007, Recaredo. DO CAVA. Xarel·lo, macabeu i parellada, criança de 36 mesos amb tap de suro, desgorjat a mà. Punts 9,65.
   6. Millor espumós Brut: Gramona Celler Batlle Brut Gran Reserva 2001, Cavas Gramona. DO CAVA. Xarel·lo i macabeu, 108 mesos de criança amb tap de suro. Punts 9,61.
   7. Millor vi blanc sense criança: Akyles Macabeu 2010, Bodega Puig Priorat. DOQ PRIORAT. Macabeu amb criança amb mares. Punts 9,57.
   8. Millor espumós rosat: Freixenet Trepat Rosat Pàl·lid Brut 2009, Freixenet. DO CAVA. Trepat de Pira. Punts 9,57.
   9. Millor espumós Brut amb criança en barrica: Mestres Mas Via Brut Criança Barrica 2000, Heretat Mestres. Macabeu, xarel•lo i parellada, amb el vi base fermentat i criat sis mesos en barrica de castanyer, criança de 132 mesos amb tap de suro. Punts 9,56.
  10.  Millor vi negre sense criança en barrica: Ex aequo, -Un be negre amb potes rosses 2010, 10 Sentits. Vi sense DO. –Garnatxa blanca de Terra Alta (Bot) i garnatxa negra de l’Empordà (Garriguella). 9,45 punts, -Ònix Clàssic Negre 2010, Vinícola del Priorat. DOQ PRIORAT. Garnatxa negra i samsó. Punts 9,45.
  11. Millor vi rosat: L’Heravi rosat 2010, Vinyes d’en Gabriel. DO MONTSANT. Garnatxa negra i syrah. Punts 9,45.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada