Aldespy-Publicacions

Aldespy-Publicacions

dilluns, 9 de gener del 2012

VINAGRES de CELLERS AUGUSTUS FORUM







Un petit celler del Penedès a la vora del Mediterrani i amb una terra excepcional. D'aquí surten uns fantàstics vins i uns deliciosos vinagres agredolços.



Unes vinyes amb molta història, ja que entre elles es troben els vestigis del que en el seu dia va ser la Via Augusta, la via romana que connectava Roma amb les ciutats més importants de la Mediterrània.

Quan van plantar les primeres vinyes als anys 80 van escollir un lloc únic pel seu terroir a només 3km del Mar Mediterrani. Va ser al Pla de Mar, on avui les vinyes gaudeixen d’un microclima molt especial dins la D.O. Penedès, fruit de les brises marines que produeixen una inversió tèrmica que afavoreix la maduració del raïm i la seva sanitat.


A mes d’uns excel·lents vins, aquest celler produeix uns vinagres de una gran qualitat. Que han obtingut renom i premis internacionals




FORVM CABERNET SAUVIGNON
·          
·         Elaborat tan sols amb vins d’alta qualitat de la varietat Cabernet Sauvignon i acetificat artesanalment, aquest agredolç envelleix en bótes de roure francès durant 8 anys.
El resultat és un vinagre ideal per a fer servir cada dia a la cuina, per a amanides, salses, fruites, gelats, postres, etc. És ideal per a reduccions a foc lent. Un agredolç amb infinites possibilitats.












FORVM CHARDONNAY
·          
·         El vinagre Forvm Chardonnay és únic en el seu gènere. Suau, transparent i amb un toc dolç, aquest vinagre agredolç és ideal sobretot per a plats a base de peix i marisc, tot i que les seves possibilitats són il·limitades.










FLAVIVS RESERVA
·          
·         Procedent de les soleres inicials de 20 anys del Forvm Cabernet Sauvignon, Flavivs és envellit en bótes de roure dins de barraques de pedra seca al vell mig de les nostres vinyes.
Es tracta d’un vinagre agredolç diferent i de producció limitada, amb una gran personalitat i caràcter, on s’hi destaquen notes resultants del seu llarg envelliment i on podem trobar concentrats el gust i les aromes de l’essència mediterrània.
Flavivs és un vinagre agredolç ideal per a les receptes més exigents, que les atorgarà amb un sabor únic i distintiu.




Cellers Avgvstvs Forvm S.A
Ctra. Sant Vicenç s/n. 43700 El Vendrell (Tarragona)
Tel.: (+34) 977 666 910 / 663








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada