Aldespy-Publicacions

Aldespy-Publicacions

dimecres, 26 de juny del 2013

Mas Comtal celebra el seu 20è aniversari i presenta el nou vi blanc Antistiana 2011


El passat 18 de juny, la Taverna del Vinseum va acollir una nova sessió del cicle de tastos "DimartsQalidès", aquesta vegada a càrrec de Mas Comtal. Ara fa 20 anys que quest celler va adquirir personalitat pròpia, gràcies, sobretot, a l’impuls dels germans Milà, Albert i Joan.

Va ser precisament l'Albert Milà qui va presentar dintre del cicle "Dimarts Qalidès" els nous vins d’aquest any. L’Antistiana 2011, elaborat amb la varietat Incroccio Manzoni, i l’escumós rosat 20 aniversari Mas Comtal, elaborat amb la varietat Merlot, van ser els vins més singulars presentats a La Taverna Vinseum de Vilafranca del Penedès.  Albert Milà va estar acompanyat per l’assessor elaborador de Mas Comtal, Miquel Medall.

Tal com va explicar Albert Milà davant d’una sala de Vinseum plena, "des de Mas Comtal es treballa per obtenir un raïm equilibrat, que extregui el millor de la terra mitjançant el respecte per l’entorn i la viticultura ecològica". Mas Comtal és membre del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica, ens que s’encarrega de vetllar pel cumpliment de la normativa europea quant a productes ecològics. 

Els seus vins, Antistiana 2011, Antistiana 2008 i Petrea blanc 2005 responen perfectament a aquesta filosofia. 

Com a novetat, Albert Milà va presentar l'Antistiana 2011, a base d’Incroccio Manzoni, un encreuament entre la varietat Riesling i Pinot blanc, que es dóna, sobretot en la zona del Vèneto italià.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada