Aldespy-Publicacions

Aldespy-Publicacions

dimecres, 19 de juny del 2013

ENOTECA M.F. a CADAQUÈS

La família Martín Faixó inaugura la seva enoteca a Cadaqués

Durant l’acte es van presentar els nous productes del celler: cervesa, vermut i oli d’oliva Llei de Cadaqués


La família Martín Faixó va inaugurar el passat dissabte 15 de juny s’Enoteca Es Poal, un nou establiment situat a la plaça d’Es Poal de Cadaqués, especialitzat en els vins elaborats al Celler Martín Faixó. Més d’un centenar de persones van apropar-se a la botiga, que ocupa la planta baixa d’un edifici emblemàtic al municipi, on hi havia hagut l’antiga farmàcia de Cadaqués.



Aprofitant l’acte d’inauguració del local es van presentar es nous productes de Martín Faixó: vermut, cervesa i oli d’oliva Llei de Cadaqués. Aquesta varietat d'oliva, coneguda com a verdal o Llei de Cadaqués, només es cultiva a la zona de Cadaqués i el Port de la Selva i es caracteritza per produir un oli d'alta qualitat. Es tracta d'una producció limitada d'ampolles, procedent de l'olivar que la família té a la zona de Portlligat i a prop de Sa Perafita, ambdós en ple parc natural de Cap de Creus.



Aquest oli es comercialitzarà exclusivament al celler i a l'enoteca de Cadaqués amb el nom de Perafita. En aquest sentit, també es va donar a conèixer la cervesa artesanal i el vermut, un dels primers que s’embotella a la zona. L’esdeveniment va comptar també amb l’estrena del vídeo corporatiu del celler, realitzat per Roger Lleixà, on s’explica s’elaboració de les referències vinícoles del Celler Martín Faixó.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada