Aldespy-Publicacions

Aldespy-Publicacions

dilluns, 24 de maig del 2010

TAST DE VINS AMB TREPAT DE LA CONCA DE BARBERÀ

TAST DE TREPATS a BARBERÀ DE LA CONCA
Dirigit per ROGER VIUSÀ






CARLANÍA BLANC  ( Macabeu-Trepat) 2009     CARLANÍA CELLER
-          VISTA : Color groc palla, ne i brillant
-          NAS: Aromàtic, poma, cítrics, fruits secs i tocs herbacis
-          BOCA: Amable, fresc, greixos i amb un llarg recorregut
-          MARIDATGE: Llenguado meunière, salmó papillota







CAVA ROSAT CASTELL DE LA COMANDA  (Trepat)    CASTELL D´OR
-          VISTA: Rosat Intens amb bombolla prima i en columna
-          NAS: Aroma maduixa i grosella, flor de llimoner
-          BOCA: Un bon las amb sensacions dolces i final amb notes amargues
-          MARIDATGE: Carpaccio de Vedella amb maduixots laminats i pebre







PORTELL ROSAT d´AGULLA  ( Trepat)   - VINICOLA DE SERRAL
-          VISTA: Color rosat intens
-          NAS: Groselles, Gerds confitats, tocs de Fonoll
-          BOCA : Fresc, lleuger, refrescant, de bon veure sense arestes
-          MARIDATGE : Aperitius, Amanides d’estiu, Arròs de marisc.







ESPURNA ROSAT ( Trepat-Syrah) 2009  - MAS DEL TOSSAL (VIVER CELLERISTES)
-          VISTA : Rosat brullant, transparent
-          NAS : Magrana, poma, aroma floral (violeta) i un punt de caramel
-          BOCA: Rodó, greixos, acidesa equilibrada, un pel sec al final
-          MARIDATGE: Tonyina a la planxa






CABANAL NEGRE (Trepat) 2008 – CELLER AGRICOLA DE BARBERÀ
-          VISTA: Color cirera picota, brillant
-          NAS: Aromes de maduixa madura, especiat, (pebre de Jamaica)
-          BOCA: Fresc, amb pes i volum, rodó, sense arestes
-          MARIDATGE: Colomí amb salsa de cireres







CARLES ANDREU NEGRA DE BOTA (Trepat) 2008 – CELLER CARLES ANDREU
-          VISTA: Color cirera intens, capa mitja/alta amb ribet grana
-          NAS: Notes especiades, subtils notes de fruita vermella i de tabac
-          BOCA: Suau i llarg las en boca, fresc, amable amb tanins integrats
-          MARIDATGE: Llamàntol amb tomàquet, carns vermelles, caça








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada