Aldespy-Publicacions

Aldespy-Publicacions

dilluns, 28 de novembre del 2011

L´AMOR i EL ROSA, Dos nous caves de CAVA BERDIÉ


 ELS GERMANS JOVANI PRESENTEN DOS NOUS CAVES: L’AMOR I EL ROSA.
La presentació va a càrrec d’un equip creatiu multidisciplinar:
De l’audiovisual a la gastronomia.

Lloc: Bar del Convent St. Agustí, Pl. De la Acadènia, s/n-C/ Comerç, 36, Born-Barcelona
Contacte cava: Cava Berdié, Robert/Montsa/Sergi : 610 533 491 info@cavaberdie.com
Contacte comunicació: Regina Rodríguez: 669 87 37 07 reginarodriguezsirvent@gmail.com
Aquest proper dijous, 1 de desembre de 2011, els germans Jovani han preparat un esdeveniment on tindran cabuda tot tipus de corrents artístiques; dins l’espai del Bar del Convent, es presentarà #amor_rosa . Cava Berdié proposa una vetllada de sensacions on es podrà gaudir de la música, l’audiovisual, la gastronomia i fins i tot d’un concurs.
La convocatòria de premsa s’obre a les 18,30h, i a les 19h es donarà començament a la presentació dels dos nous Caves Berdié, l’Amor i el Rosa, els quals maridarem amb dos plats creats especialment per l’ocasió. El concert comença a les 20:00h i acaba a les 21:00h.
#amor-rosa, un projecte comú.
Cava Berdié, la bodega 2.0. del panorama català, comptarà amb la presència d’Olivemoon, un grup amb versió pròpia del gènere folk-rock, que amb la seva oferta innumerable d’instruments regala una essència plena de personalitat, càlida i energètica. D’altra banda es comptarà amb al presència d’Alex Font, realitzador i director de fotografia, Carol Novell encarregada de postproducció, la guionista Regina Rodríguez-Sirvent com a encarregats del component audiovisual. L’oferta gastronòmica i encarregada del maridatge va a càrrec de Gastronomiaacasa.
El proper dimecres a les 21:00h, l’equip #amor-rosa ha estat convidat al programa d’iCAT fm, El Caberet Elèctric, amb Albert Miralles i Montse Virgili per parlar de la seva iniciativa gastronòmica, musical i audiovisual.
Video #amor-rosa
En el transcurs de la nit es desvetllarà el final del vídeo #amor-rosa. El principi del vídeo, el projecte comú entre tots els col·laboradors d’amor-rosa, s’ha compartit en centenars de posts a les xarxes socials durant les últimes tres setmanes a www.amor-rosa.com El vídeo final que es presentarà a la nit de dijous el podreu visitar a la mateixa pàgina.
Concurs “Visions d’amor-rosa”
Durant l’esdeveniment s’obrirà el concurs “Visions d’amor-rosa”, on els convidats podran fotografiar la seva visió particular de l’amor-rosa. Cada participant penjarà la seva fotografia a la pàgina del Facebook facebook.com/amor.rosa.bcn. El concurs es tancarà a les 23:59h del 31 de desembre de 2011, i el 31 de gener se sabrà el guanyador, qui s’endurà el premi d’una caixa d’Amor-rosa.
La nit de dijous descobrirem l’emprenedoria d’uns joves al voltant d’un motiu comú: L’Amor i el Rosa, dos nous caves catalans que neixen travessant fronteres.
Preguem confirmació d’assistència per poder gestionar l’aforament
-Cava Berdié: www.cavaberdie.com
-Olivemoon: www.olivemoonmusic.com
-Alex Font: www.alexfont.net
-Regina Rodríguez: www.reginarodriguezsirvent.com
-Carol Novell: www.carolnovell.com
-Gastronomia a Casa: www.gastronomiaacasa.com



AMOR ROSA from cavaberdie on Vimeo.


-