EL CELLER
De les varietats de la terra, la vinya vella i un treball acurat en resulten uns vins honestos i representatius de l’Empordà. Som un Celler petit, orientat a l’elaboració d’un producte de qualitat.
Treballem de manera artesanal i amb produccions limitades, per treure la màxima expressió de les varietats pròpies de l’Empordà.
El nostre objectiu és arribar a elaborar tots els raïms que produeixen les nostres vinyes, fins a unes 90.000 ampolles entre vi blanc, negre, rosat i dolç.
LES VINYES
Les nostres vinyes estan situades a la plana de Garriguella i al municipi de Mollet de Peralada.
Son vinyes velles d’entre 30 i 50 anys, que concentren tota la potència del raïm.
Treballem amb varietats autòctones de l’Empordà com les garnatxes negra, roja i blanca, samsó (carinyena) i macabeu.
ELS VINS
Elaborem tots els vins fent
la verema manual per tenir la màxima cura del raïm i
amb fermentacions en fred evitant la pèrdua de color i
d’aromes
Magenc
Garnatxa blanca, garnatxa roja, macabeu i muscat
Blanc jove amb caràcter
Degustant el Magenc hi trobareu sensacions fresques de fruites àcides amb una potència en boca que ens situa a l’Empordà. Marideu-lo amb peixos, amanides i aperitius.Rec de brau
Carinyena i garnatxa negra
Negre plaent i equilibrat
En el Rec de Brau descobrireu finor, estructura i lleugeresa.
Delecteu-vos tot menjant carns, formatges i plats de mar i muntanya.
Vinya del metge
Garnatxa roja i garnatxa negra
Rosat fi i delicat
El Vinya del Metge us regalarà elegància visual i un tast refinat.Gusteu-lo acompanyat d’amanides, entrants, peixos… i el que us suggereixi la imaginació.
Edith
Garnatxa roja
Blanc amb bóta distingit
Assaborint l’Edith apreciareu un vi blanc amb cos i un nas amb notes agradables de fusta amb una boca elegant.
Fruïu-lo acompanyat de plats de carn blanca i peixos amb salsa.
Bruel
Carinyena i garnatxa negra
Negre d'ànima empordanesa
El Bruel us revelarà potència i fermesa dins la copa, Empordà en estat pur dins l’ampolla. Elaborat amb els raïms negres més selectes de les nostres vinyes i criat amb una especial cura.Gustejeu-lo amb bones carns de caça i rostides
Garnatxa
Garnatxa roja
El nostre dolç de conversa
Gustant la Garnatxa us complaureu d’una dolçor fresca d’un vi típicament empordanès. Criat amb mare durant dos anys dins de bótes velles.Sol i serena
Garnatxa roja
Dolç elegant i entramuntanat
Degustant el Sol i Serena hi trobareu elegància, complexitat i originalitat dins un vi que envelleix durant dos anys en condicions extremes: en damajuanas a l’aire lliure, rebent les inclemències de la tramuntana, el fred, la neu, la calor i l’impacte del sol.
Paladegeu-lo com a aperitiu o bé com a copa final. També us plaurà acompanyat de foies i formatges.
ENOTURISME
T’esperem per mostrar-te el Celler, el caràcter dels nostres vins… i explicar-te la nostra experiència.
Tens vàries visites per escollir: 3 de genèriques + les visites incloses en les Experiències (Els Secrets de la Vinya del Metge / Vi i romànic a la serra de l’Albera / Els vins dolços al Celler)
Visites prèvia reserva, amb horari a convenir. En català, castellà, anglès i francès.
- Visita + copa: 7€
- Visita + tast 3 vins: 12€
- Visita + tast + pa amb tomàquet i embotits de la terra: 17€
Duració aproximada: entre 1 i 3 hores
info@cellersdenguilla.com · 972 545 128 · 660 001 622
Camí de Peralada 1, Barri de Delfià
17755 Municipi de Rabós d’Empordà (Girona)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada