Després de 10 anys assessorant
diferents cellers en diferents denominacions d'origen mediterrànies,
els dos enòlegs Patri Morillo i Pep Aguilar decideixen el 2012
començar la seva pròpia aventura enològica.
Així és com neix el projecte Celler
Comunica a la zona de Falset, als peus de la Serra de Llaberia. Allà
disposen de 25 hectàrees de vinya encara que han començat a
elaborar tan sols 10 hectàrees plantades amb un 35% de carinyena
(samsó), un 35% de garnatxa i un 30% de syrah.
Per a ells l'equilibri ideal per
mostrar un Montsant fresc i sucós a punt per gaudir. Les vinyes
estan plantades sobre sòls amb un 70% de sorra granítica i un 30%
d'argila calcària.
A la primera anyada es van elaborar dos vins: Comunica i Comunica Samsó, afegint'hi poc a poc les seves noves creacions
A la primera anyada es van elaborar dos vins: Comunica i Comunica Samsó, afegint'hi poc a poc les seves noves creacions
A més d'aquest projecte a Montsant, també elaboren vins a la DO Costers del Segre (Batlliu de Sort i Vinya l'Hereu) i en Priorat, com enòlegs de L'Infernal.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada