TAST DE TREPATS a BARBERÀ DE LA CONCA
Dirigit per ROGER VIUSÀ
CARLANÍA BLANC ( Macabeu-Trepat) 2009 CARLANÍA CELLER
- VISTA : Color groc palla, ne i brillant
- NAS: Aromàtic, poma, cítrics, fruits secs i tocs herbacis
- BOCA: Amable, fresc, greixos i amb un llarg recorregut
- MARIDATGE: Llenguado meunière, salmó papillota
CAVA ROSAT CASTELL DE LA COMANDA (Trepat) CASTELL D´OR
- VISTA: Rosat Intens amb bombolla prima i en columna
- NAS: Aroma maduixa i grosella, flor de llimoner
- BOCA: Un bon las amb sensacions dolces i final amb notes amargues
- MARIDATGE: Carpaccio de Vedella amb maduixots laminats i pebre
PORTELL ROSAT d´AGULLA ( Trepat) - VINICOLA DE SERRAL
- VISTA: Color rosat intens
- NAS: Groselles, Gerds confitats, tocs de Fonoll
- BOCA : Fresc, lleuger, refrescant, de bon veure sense arestes
- MARIDATGE : Aperitius, Amanides d’estiu, Arròs de marisc.
ESPURNA ROSAT ( Trepat-Syrah) 2009 - MAS DEL TOSSAL (VIVER CELLERISTES)
- VISTA : Rosat brullant, transparent
- NAS : Magrana, poma, aroma floral (violeta) i un punt de caramel
- BOCA: Rodó, greixos, acidesa equilibrada, un pel sec al final
- MARIDATGE: Tonyina a la planxa
CABANAL NEGRE (Trepat) 2008 – CELLER AGRICOLA DE BARBERÀ
- VISTA: Color cirera picota, brillant
- NAS: Aromes de maduixa madura, especiat, (pebre de Jamaica)
- BOCA: Fresc, amb pes i volum, rodó, sense arestes
- MARIDATGE: Colomí amb salsa de cireres
CARLES ANDREU NEGRA DE BOTA (Trepat) 2008 – CELLER CARLES ANDREU
- VISTA: Color cirera intens, capa mitja/alta amb ribet grana
- NAS: Notes especiades, subtils notes de fruita vermella i de tabac
- BOCA: Suau i llarg las en boca, fresc, amable amb tanins integrats
- MARIDATGE: Llamàntol amb tomàquet, carns vermelles, caça
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada